Vitoral Nocturn

Vitoral Nocturn

Ce este Vitoral Nocturn?

Vitoral Nocturn este un supliment alimentar pe baza de melatonina, sub formă de spay oral cu gust plăcut de coacăz negru si xilitol, destinat consumului oral.

  • contribuie la atenuarea tulburărilor de somn (efectul benefic se obține în condițiile consumului unei doze minime de 0,5 mg administrate înainte de culcare în prima zi de călătorie și în următoarele câteva zile după sosirea la destinație);
  • contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi (efectul benefic se obține în condițiile unui consum de 1 mg de melatonină înainte de culcare).

Utilizați întotdeauna acest supliment alimentar exact așa cum v-a spus consultantul de specialitate.

Mod de utilizare

Agitați bine înainte de fiecare utilizare.

Se recomandă a se consuma 1 puf pe zi, seara, cu 30 de minute înainte de ora de culcare. Se aplică direct în cavitatea bucală. În acest caz conținutul poate dura 125 zile.

În cazul tulburărilor de somn cauzate de schimbarea fusului orar, se recomandă utilizarea a 2 pufuri pe zi, seara, cu 30 de minute înainte de ora de culcare în prima zi de călătorie și în următoarele câteva zile după sosirea la destinație.

Ingrediente: apă; agenți de întărire: xilitol, gumă xantan; extract din frunze de Floarea pasiunii (Passiflora incarnata), cu 3,5% vitexina; extract din frunze de Roiniță (Melissa officinalis), cu 2% acid rozmarinic; potențiator de aromă: coacăze negre (propilenglicol); melatonina; conservant: sorbat de potasiu.